Vakantiewoning in het centrum van Paramaribo Suriname


Deze vakantie woning bevind zich in aan de rand van het stadscentrum van Paramaribo in Suriname, dicht bij de melkcentrale.  De woning is zeer centraal gelegen aan de Maystraat en beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken en twee slaapkamers. Daarnaast zijn er twee douches met toilet en wastafel aanwezig en een washok. De vakantiewoning is volledig gemeubileerd.

Deze vakantie woning in Suriname is zeer geschikt indien u in het centrum van Paramaribo wilt verblijven. Aan de voorzijde bevind zich een poort welke toegang bied tot het erf welke volledig omheind is. De woning bied veel privacy en is uitstekend bereikbaar.

Het tarief voor deze woning is € 400,00 per maand inclusief gas, water en licht.

Maak gebruik van onze "Airport Service" in Suriname. U wordt gehaald en of gebracht naar de internationale luchthaven van Suriname van en naar uw vakantie accommodatie in Paramaribo. Vraag er naar!

Neem contact op voor meer informatie.

Controleer de beschikbaarheid van de vakantiewoning aan de Maystraat 15