Overige vakantiewoningen

Vakantiewoning  aan de Mingdoelmanstraat 93

Tegen over het appartementen complex aan de Mingdoelmanstraat 104 is er nog een vakantiehuis te huur voor de korte of lange termijn. Vanzelfsprekend zijn deze accommodaties goed bereikbaar en zijn centraal gelegen in de geliefde wijk Rainville in Paramaribo, Suriname. Op enkele meters afstand is een bushalte op de hoek, het centrum is ongeveer 15 minuten reizen en binnen 10 minuten zit je in het uitgaans centrum dichtbij hotel Torarica en diverse nightclubs en andere uitgaans gelegenheden.

img_28

Vakantiewoning in het centrum van Paramaribo Suriname

Deze vakantie woning bevind zich in aan de rand van het stadscentrum van Paramaribo in Suriname, dicht bij de melkcentrale.  De woning is zeer centraal gelegen aan de Maystraat en beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken en twee slaapkamers. Daarnaast zijn er twee douches met toilet en wastafel aanwezig en een washok. De vakantiewoning is volledig gemeubileerd.

img_0001

Tarief: € 400,00 per maand inclusief  gas water en licht.

Vakantiewoning in het uitgaans centrum van Paramaribo

Dicht bij het uitgaans centrum van Paramaribo bevind zich een vakantie woning voor de korte en lange termijn verhuur. Deze vakantiewoning is zeer geschikt indien u op een centrale locatie wilt verblijven in Paramaribo. U beschikt over veel privacy in deze woning met 2 slaapkamers welke zijn voorzien van airconditioning.
Dit onlangs gerenoveerde woonhuis in Paramaribo is erg ruim en gezellig ingericht met 2 slaapkamers en is gelegen aan de President da Costalaan 7.

Deze woning is geschikt voor maximaal 4 personen en is als volgt ingedeeld:

  • 2 slaapkamers die beiden voorzien zijn van 2 standaard eenpersoons-bedden, airconditioning en een klerenkast.
  • Woonkamer met zit- en eethoek en tv.
  • Open keuken met ijskast en gasfornuis.
  • Warm en Koud water in de keuken en in de douche.
  • Badkamer met douche, wastafel en een wc.
  • Aan de achterzijde is er toegang naar een groot gezamenlijk achtererf met veel groen.
  • De gehele woning is met dievenijzer beveiligd.

Tarief:  € 500,00 per maand inclusief  gas, water en licht.

img_171


Airport Service Suriname

Maak gebruik van onze "Airport Service" in Suriname. U wordt gehaald en of gebracht naar de internationale luchthaven van Suriname van en naar uw vakantie accommodatie in Paramaribo. Neem contact op voor meer informatie over deze Airport Service.