Betaal methodes

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, zo kunt u gewoon ouderwets geld overmaken naar onze Nederlandse bank rekening of online betalen met onder andere: Paypal, Moneybookers, Credit Card etc.

Automatisch betalen via Paypal

Indien U een beschikbare appartement heeft gevonden kunt U deze reserveren voor € 50,00 EUR uw reservering is 1 week geldig. U kunt natuurlijk ook direct overgaan tot betaling zodat uw reservering definitief is. Wij hanteren een vast dag tarief waar door u nooit te veel betaald, U kunt per dag/week/maand  betalen indien U gebruik maakt van Paypal door middel van een dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse herhaalde betaling tot je het zelf stop zet. Via uw profiel pagina kunt U heel eenvoudig additionele services toevoegen.

Betalen via iDEAL

Wij kunnen betalingen via iDEAL ontvangen via Moneybookers en Paypal. Alle financiële services en processen verlopen via betrouwbare partijen. Uw betaling wordt vrijwel direct verwerkt.

Betalen via Credit Card

Wij accepteren Credit Card betalingen via onze financiële partners zoals Paypal en Moneybookers.

Betalen via bank overschrijving

Uiteraard is het nog altijd mogelijk een normale overschrijving te doen neem hier voor contact met ons op en houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 3 a 4 werkdagen.

Reserveringen

Wij krijgen doorlopend informatie aanvragen en reserveringen, na ontvangst van de reserverings-kosten zetten wij het appartement daadwerkelijk vast en voeren we het in in onze agenda zodat men de beschikbaarheid van elk appartement kan zien. Helaas komt het vaak voor dat men een reservering doet en op het laatste moment afzegt. Door de reservering hebben wij het betreffende appartement niet aan andere klanten kunnen verhuren. Om op het laatst het appartement verhuurt te krijgen is vaak lastig omdat de beschikbare periodes niet gunstig zijn voor de meesten. Wij maken verlies als reserveringen niet door gaan, we zijn hierdoor genoodzaakt reservering en administratie kosten in rekening te brengen. Uw reservering is pas definitief nadat U het totaal van uw gehele reservering heeft voldaan. Een reservering verloopt na 7 dagen, waardoor wij het appartement opnieuw te huur aanbieden. Reservering en administratie kosten zijn eenmalig en niet verrekenbaar, na het verlopen van de 7 dagen reserverings-termijn vervalt uw aanspraak tenzij U de reservering heeft omgezet naar definitief. Het is niet mogelijk om voor terugbetaling in aanmerking te komen aangezien dit eenmalige reservering en administratie kosten zijn.

Afzeggen of Wijzigen

Mocht U om welke reden dan ook vertraagd zijn of U wilt de reservering afzeggen dan stellen we het op prijs dit zo snel mogelijk te vernemen zodat we de vrijgekomen appartementen kunnen toewijzen aan andere gegadigden indien mogelijk. In alle andere gevallen vervalt de reservering na 7 dagen zonder teruggave van de eenmalige kosten.

Uw reservering definitief maken

U kunt uw reservering heel eenvoudig omzetten naar een definitieve reservering waardoor het appartement ook niet te huur wordt aangeboden gedurende deze periode. U kunt via Paypal of Moneybookers het gehele bedrag vooruit betalen. Op uw verzoek kunnen wij U een betaal verzoek sturen maar U kunt ook gewoon via onze website uw reservering en de huur betalen.

Producten en Diensten

Kijk voor informatie over onze appartementen en de beschikbaarheid op de overzicht pagina met al onze producten en diensten.