Appartement C

This property is currently on show Web Reference: PROP346
€150/week
  • Property size 0 Garage
  • Property size 1 Bed
  • Property size 1 Bath
Contact
Vakantiewoning Paramaribo Email this agent

Appartement C is een veel ruimer appartement en is gelegen over de gehele voorkant van de bovenverdieping van de vakantiewoning in Paramaribo. Dit ruime appartement is modern en ruim met een eigen geheel ingerichte slaapkamer met een tweepersoonsbed en is geschikt voor maximaal 2 personen. Dit luxe en ruime appartement is gemeubileerd en beschikt over een eigen slaapkamer met een tweepersoonsbed, kledingkast, televisie en airconditioning. De open keuken is ingericht met een ijskast, gasfornuis, magnetron, waterkoker en overige keuken artikelen. U beschikt over een eigen douche met wastafel en toilet. Het gehele apartement is goed beveiligd en geheel voorzien van dievenijzer en aan de achterzijde is er toegang naar een gezamenlijk achtererf.

Het appartement maakt deel uit van het onlangs gerenoveerde appartementen complex aan de Mingdoelmanstraat 104 welke is gelegen in de zeer geliefde wijk "Rainville" in Paramaribo, Suriname en beschikt over 4 luxe appartementen met een eigen entree of hoofd-ingang en een eigen achterdeur naar de achtertuin.

Tarief € 500,00 per maand inclusief gas, (warm) water en licht.

Maak gebruik van onze "Airport Service" in Suriname. U wordt gehaald en of gebracht naar de internationale luchthaven van Suriname van en naar uw vakantie accommodatie in Paramaribo. Vraag er naar!

Controleer de beschikbaarheid van Appartement C

Features

Property Map