Appartement B

Dit appartement in onze vakantiewoning in Paramaribo, Suriname is een ruim, modern en gezellig ingericht appartement met een aparte slaapkamer. Het appartement bevind zich op de begane grond en is geschikt voor maximaal 2 personen. Dit luxe appartement is volledig gemeubileerd en beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed, kledingkast, en airconditioning. De woonkamer beschikt over een zithoek met kleuren televisie en de open keuken is ingericht met een ijskast, gasfornuis, magnetron, waterkoker en overige keuken artikelen. U beschikt over een eigen douche met wastafel en toilet. Aan de achterzijde is er toegang naar een gezamenlijk achtererf. De voorzijde heeft een luchtig terrasje welke geheel van dievenijzer is voorzien.

Het appartement maakt deel uit van het onlangs gerenoveerde appartementen complex aan de Mingdoelmanstraat 104 welke is gelegen in de zeer geliefde wijk "Rainville" in  Paramaribo, Suriname en beschikt over 4 luxe appartementen met een eigen entree of hoofd-ingang en een eigen achterdeur naar de achtertuin.

Tarief € 450,00 per maand inclusief gas, (warm) water en licht.

Maak gebruik van onze "Airport Service" in Suriname. U wordt gehaald en of gebracht naar de internationale luchthaven van Suriname van en naar uw vakantie accommodatie in Paramaribo. Vraag er naar!

Neem contact op voor meer informatie